Nou logo, nous reptes

Estem a punt de començar un nou any i una nova dècada, i fidels a la tradició, en el nostre despatx ens hem proposat grans reptes de futur. En les properes setmanes us anirem informant de novetats, canvis i nous projectes que posarem en marxa. Però de moment us presentem la nostra nova imatge corporativa, un nou logotip amb el qual volem reflectir la nova etapa a Sílvia Mallafré.

Els més observadors ja haureu detectat el primer canvi. Sí, hem dit adéu a la «r» que formava part de la nostra marca. Volem un nom molt més net i fàcil de recordar, i per aquesta raó a partir d’ara ens trobareu com a Silvia Mallafré tant a les xarxes socials com a la nova web de la qual aviat us donarem detalls.

En el nostre nou logotip hem subratllat el nom de Sílvia Mallafré amb els conceptes «bioarquitectura i interiorisme». Aquestes són les dues apostes en què ens centrarem a partir d’ara, en una nova etapa en què volem potenciar l’arquitectura sostenible i l’enfocament a l’interiorisme corporatiu.

Bioarquitectura

En un món que debat sobre les mesures a prendre per frenar el canvi climàtic, creiem que amb el nostre treball podem aportar un granet de sorra. Per això, volem impulsar l’arquitectura sostenible i promoure la construcció d’edificis ecofriendly, amb solucions innovadores i materials reciclables i sostenibles que no danyin a el medi ambient.

Ex: Tamisar la llum, ventilació creuada, orientació, materials naturals, per aquesta reforma integral

Interiorisme corporatiu

En plena era digital, en què els hàbits de consum es transformen, les petites empreses i especialment el sector retail també ha d’adaptar-se. Creiem que el disseny d’interiors és clau per adaptar els comerços i negocis a les noves necessitats de la gent, i des de Sílvia Mallafré volem contribuir amb la nostra experiència en interiorisme corporatiu i les nostres propostes a definir el retail de el futur.

Exemple de petits negocis amb imatge pròpia i acurada

Llars sostenibles

En el nostre nou logotip hem volgut plasmar aquestes dues idees en una imatge clara i senzilla. En ella apareixen les nostres inicials «S» i «M» dins d’una estructura oberta que representa una casa amb finestres.

Amb aquesta casa volem simbolitzar la ventilació creuada, una de les solucions bàsiques de la bioarquitectura, que garanteix la renovació de l’aire i el bon condicionament per a una llar saludable i sostenible.

Les línies fines i precises amb què hem dibuixat aquesta casa simbolitzen l’arquitectura i el disseny, on la línia és essencial. La tipografia utilitzada per a les dues inicials potencia les seves formes arrodonides, sense angles, amables i acollidores, com volem que siguin els nostres projectes i la nostra relació amb els clients.

Molt aviat us explicarem altres novetats i canvis a Silvia Mallafré. Mentrestant, us desitgem un bon nadal i que el nou any us porti tants reptes, projectes i emocions com a nosaltres. Bones festes!

Leave a reply