Tag Archives: materials

Com crear un espai emblemàtic unint tradició i innovació tecnològica

Cottet-Blog-1

El passat dilluns 7 de maig obria les portes la nova botiga de Cottet Audio a la plaça Urquinaona de Barcelona, un projecte de reforma i d’interiorisme en el qual hem estat treballant intensament els últims mesos i que ens ha reportat grans alegries.

Cottet ha volgut que aquesta sigui la seva flagship Store en salut auditiva, i per això la reforma tenia el repte de convertir l’espai existent en una botiga emblemàtica i espectacular.

La flagship store Cottet Audio respon a un nou concepte de botiga, que vol ser molt més que un centre d’àudio, per convertir-se en la botiga de referència en el sector. Es busca que els clients se sentin el centre de tot i trobin un servei integral i multidisciplinar en un entorn professional i acollidor.

Alhora, és un espai adaptat al futur, gràcies a una aposta innovadora per l’ús de les noves tecnologies.

En el nostre projecte, vam començar dissenyant l’espai triant amb molta cura els materials, com els vidres o la fusta, per crear un entorn bonic i acollidor, que respongui als principis de la bioarquitectura que defensem en l’estudi de Sílvia R. Mallafré.

Apostem per materials naturals i de colors càlids i definim una configuració d’espais il·luminats i diàfans on els clients poden realitzar un recorregut fluid i agradable, plaent per als sentits.

La botiga s’ubica en un local de 267,98 m2 repartits en diferents espais de consulta i circulació. Anteriorment aquest local acollia un centre de bellesa, amb la qual cosa la reforma es va centrar en adaptar els espais existents per fer-los més amplis i acollidors.

Cottet-Blog-4

Però l’autèntic repte d’aquest projecte ha estat el d’incorporar les noves tecnologies, perquè formin part de l’experiència dels clients i no trenquin amb l’harmonia de l’entorn.

La botiga inclou zones especialitzades per a tractaments innovadors en salut auditiva. Per exemple, la sala insonoritzada equipada per poder fer avaluació de rendiment i ajust d’implants coclears, proves de diagnòstic i proves de rendiment prostètic.

Sens dubte, el més espectacular de Cottet Audio és el jardí sensorial, un espai pensat per a «descobrir un món de sons» i provar els audiòfons mentre es pren un cafè en un ambient relaxat i distès adaptant l’entorn sonor a situacions quotidianes.

Cottet-Blog-5

En aquest jardí sensorial és on millor es fusionen les noves tendències de l’interiorisme respectuós amb l’entorn amb l’ús de tecnologia avançada.

Fins i tot la sala d’espera ofereix continguts interactius multimèdia, amb pantalles de leds, de TV i Ipads on els clients poden realitzar les seves consultes. Per tot això, hem col·laborat estretament amb especialistes en integració de tecnologia audiovisual.

Cottet-Blog-7

Cottet-Blog-8

Finalment, vam voler crear un vincle amb el passat i la tradició de Cottet, una empresa centenària l’experiència és un valor que genera confiança en els clients. Aquesta llarga trajectòria està present a través d’un mural de 6 metres que reflecteix la història de la marca.

Ah, i també els hem dissenyat l’aparador convertint els audifons en petites papallones!

Cottet-Blog-9

Una cabina d’àudio de 6 pells

Tenir en compte l’acústica alhora de començar un projecte de reforma és un tema a tenir en compte, en habitatges pot millorar el confort interior i el descans però en locals comercial és eina imprescindible per garantir un bon confort en l’experiència d’ús de clients i treballadors. A vegades només fent servir diferents materials amb… Continue Reading

TRANSFORMANT UN HABITATGE TRADICIONAL EN UN HABITATGE-BIO

Era d’esperar que en una casa on dos arquitectes i una enginyera s’han convertit en el que són, no podia quedar-se indiferent al pas del temps i a les novetats constructives i tecnològiques. Per sorpresa nostre, no va ser difícil convèncer el nostre pare, un arquitecte frustrat convertit en economista, que en el seu moment… Continue Reading

Fotos de Obras

The requested block type of 'hwr-mailchimp' does not exist. Please re-activate the block plugin or child theme if you wish to use this block again.